Tuesday, June 16, 2009

How well do you know Angelo Villagomez?

How well will you do? Take the quiz on Facebook.

I'll give the answers in a week or so.
1) What animal do I have tattooed on my body?
a) Eagle
b) Donkey
c) Rooster
d) Dog
e) Elephant

2) Where did I attend the eighth grade?
a) England
b) Massachusetts
c) Florida
d) Saipan
e) Japan

3) My degree from the University of Richmond is in which field?
a) Political Science
b) English
c) Physics
d) Biology
e) Chemistry

4) Where did I graduate from high school?
a) England
b) Florida
c) Massachusetts
d) Virginia
e) Saipan

5) What are the names of my brothers and sisters?
a) Angie Alex Abraham Solomon Memong Kevin Catie
b) Angie Alex Abraham Solomon Memong Kevin Donna
c) Tiana Alex Herman Solomon John Kevin Donna
d) Tiana Alex Abraham Solomon Memong Kevin Catie
e) Tiana Alex Herman Solomon John Kevin Catie

6) What is the name of the first environmental organization I worked for?
a) Pew Environment Group
b) The Nature Conservancy
c) Beautify CNMI
d) Mariana Islands Nature Alliance
e) League of Conservation Voters

7) What was my Halloween costume last year?
a) John Gourley
b) Sylvan Igisomar
c) Stanley Torres
d) Benigno Fitial
e) John Joyner

8) What is the name of my dog?
a) Jumper
b) Oreo
c) Joe
d) Meatball
e) Rescue

9) What was the nickname my father used to call me?
a) Taicho
b) Taipan
c) Typhoon
d) Tiger
e) Taichi

10) Which continent have I not visited?
a) Australia
b) Asia
c) North America
d) South America
e) Europe

11) What is my girlfriend's real name?
a) Edith
b) Eden
c) Edna
d) Edwina
e) Edina

12) What year did I move back to Saipan?
a) 2004
b) 2005
c) 2006
d) 2007
e) 2008

13) What did I collect as a child?
a) Comic Books
b) Stamps
c) Coins
d) Baseball Cards
e) Bottle Caps

14) What are my biological parents' names?
a) Angie & Ramon
b) Angie & Jim
c) Donna & Jim
d) Donna & Ramon

15) What sport did I play in high school and college?
a) Soccer
b) Cross Country
c) Volleyball
d) Baseball
e) Swimming

5 comments:

theart said...

1. B
2. B
3. D
4. B
5. A
6. C
7. A
8. B
9. A
10.A
11.B
12.A
13.C
14.D
15.A


some are just guess...

A G Gatto said...

I linked you again to my new blog. Workin' on it now.

http://hyperblah.blogspot.com/

Andrew.

Anonymous said...

You are one self centered dude!

The Saipan Blogger said...

Me and over 300 of my Facebook friends then....

bradinthesand said...

blogs are usually self centered. aren't diaries? sheesh, get over it. as for the answers, lemme try it out.

1. B
2. E
3. A
4. E
5. E
6. B
7. E
8. B
9. A
10.E
11.B
12.A
13.A
14.D
15.B

many guesses in there for me.